Kvinnohat dag 2

har du mens eller

Idag är det #pepptisdag. En ypperlig dag för temat: mens är roligt. Mens är inte bara tabun och smärta, den kan vara sjukt underhållande också, och det skall icke förringas! Skratt förlänger livet så en riktigt rolig menshistoria borde rimligtvis öka livslängden med minst ett år. Skriv era bästa menshistorier i kommentarsfältet!! (Läs dom här)

menstruating_like_theres_no_tomorrow-rc16a25122407469bb3a0ef95b38d4840_vjf1w_512

MENS-CARPE DIEM!!Ett mästerverk i t-shirtform Helt underbara historier ni skrivit (läs här). Värmer i menshjärtat! Hoppas vi i MENSEN kan släppa en bok med allt nån gång.

Berätta MERA!! En klassiker är ju nöd-bindan av toapapper som halkat upp bakåt/ut och ner ur byxbenet/mystiskt bara försvinner. Det är inte bara roligt i stunden, det är bra att ha några på lager som ice-breaker (och chockterapi för mensfobiker) i sociala sammanhang! Menssnack ska normaliserars.

logo_serott

Nordiskt Forum blir underhållande för mensfans! Det är en jättekonferens om jämställdhet och kvinnorättsfrågor i Malmö 12-15 juni. MENSEN är där och ska s(kv)ätta mens på den jämställdhetspolitiska kartan. Vi ska #SERÖTT, det handlar både om ilskan över att mensen är strukturellt osynliggjord, men samtidigt att en måste våga se problemen och uppmärksamma den röda mensen. Håll utkik på vår Facebook för mer info om vad MENSEN hittar på under NF. Och evigt tack till den nystartade grafiska designbyrån Hajdu vs Orvang som jobbar med oss och står bakom #SERÖTT-konceptet, som ni kommer se mer av!

Annonser

One response to “Kvinnohat dag 2

  1. Pingback: Mens, mens och så lite till |·

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s