MENSEN på Nordiskt Forum 12-15 juni

MENSEN är på Nordiskt Forum nu i veckan! Kom förbi vår monter och mensquizza, menspyssla, och se världen genom mensröda glasögon! Vi kommer gästas av inspirerande mensinitiativen Let it Flow och Bindprojektet och menstruella kreatörerna @zayerakhan och Sibship. Ett utförligt schema finner ni här (obs tiderna kan komma att ändras, i så fall uppdateras sidan, och vi berättar via Facebook).

På fredagskvällen blir det mens även ute på stadens gator. Då är vi förband för ett Fi!-homeparty med Armina Etminan (kl 18-20:30) och senare på kvällen blir det mensfest i re:publics regi på Moriska paviljongen (fr 21:30 till sena natta). Där läser Liv Strömquist mensserier, Josefin Persdotter (MENSEN) tjötar om mens i popkulturen, och Karin Jacobson (MENSEN) och Jenny Salomonsen dansar feministisk balett. Efter det blir det mer dans och åter dans till sköna blodiga beats av Dj Grrrl Collection. En kväll vi sent ska glömma!

Så: är ni på Nordiskt Forum är ni HEMSKT välkomna förbi (monter C15). Varje dag kommer avslutas med att vi korar en mensquizvinnare som vinner menskonst. Tampongörhängen i äkta silver inte minst! 🙂

Vi ses i Malmö! #serött #NFM2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s