#menstbt från Gamla Testamentet

”Om någon ligger hos en kvinna som har sin månadsrening och blottar hennes blygd, i det han avtäcker hennes brunn och hon blottar sin blods brunn, så skola de båda utrotas ur sitt folk” (3MOS 20:18)”

Så står det i Gamla Testamentet om (kif)menssex. Hårda bud i Mellerud. Enligt boken ”The wise wound. The myths, realities, and meanings of menstruation” kom den starka tradition som varnar för sexuell aktivitet under mens från rädslan över att snoppen skulle bli blodig….

Gamla Testamentet fick det om bakfoten. Det är bara att tuta och köra på med menssex om en är sugen! Många upplever att de blir ännu kåtare än vanligt under mens och en förklaring kan vara att hela områden är känsligare under mens, därmed också känsligare för beröring. Orgasm lindrar dessutom mensvärk! Kom bara ihåg att använda skydd om en vill ägna sig åt sexuella praktiker där det finns risk för överföring av könssjukdomar och/eller oönskad graviditet (mens innebär inte 100% säker period). Skydd är så klart alltid bra men det finns en något större infektionsrisk under mens.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s