Nytt ”mensskydd”- det galnaste vi hört

En amerikansk kiropraktor vid namn Dan Dopps har uppfunnit ett nytt s.k mensskydd som kallas Mensez: ett lim som ska smetas på blygdläpparna och hålla mensflödet inne, det töms när en kissar då limmet löses upp av urin….allt med det här är SÅ. HIMLA. MÄRKLIGT. Kan det verkligen vara på riktigt eller är det någon slags PR-kupp!?!?

Anywho, ien annons skriver det påstådda företaget:

”Har du någonsin vaknat med dina läppar ihopklistrade? Det gjorde inte ont och det var lite roligt. Allt du behövde göra var att fukta insidan av dina läppar med saliv så gick det att öppna dem igen.
Det är samma princip som ligger bakom Mensez”, står det i annonsen.

”När användaren urinerar så kommer blygdläpparna att öppnas och allt rinner ut i toaletten. Torka sedan rent och applicera igen. Det är rent, tryggt, säkert och enkelt.”

mensez

Dan Dopps verkar vara extremt misogyn dessutom. Efter mottagen kritik om att han inte verkar ha någon koll på livmödrars anatomi svarade han:

”Ja, jag är en man men du som kvinna borde hittat på en bättre lösning än blöjor och proppar. Men det gjorde du inte. Orsaken är att kvinnor fokuserar på och distraheras av sin mens ungeför 25 procent av tiden, vilket gör dem mycket mindre produktiva än de kunde varit. Kvinnor brukar vara mycket mer kreativa än män, men deras menstruation hindrar dem och stör kvinnors förmåga att tänka ordentligt”, börjar kiropraktorn med att skriva som svar.

Men det stannar inte där.

”Visste du att de flesta smink och hudvårdsprodukter är utvecklade av män? Du skriver att Mensez verkar hemskt, men den är inte det. Även om kvinnor är tystlåtna och försöker dölja det faktum att mens KAN vara äckligt, illaluktande och fruktansvärt. Själva mensen är inte det, men blöjorna som kvinnor ska acceptera är äckliga, oavsett vilka gulliga färger eller namn de har.”

Expressens artikeln om ämnet. Forbes har också skrivit om det. Men några artiklar menar på att det hela är en bluff. Vad ska en tro?!?!?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s