Bli MENSEN-medlem idag och få en 8mars-gåva!!

Idag är det internationella kvinnodagen, en dag för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Det är ju inte världens roligaste information att ta till sig. Behöver inte gå in på detaljer och statistik för alla som inte bor under en sten/lever i förnekelse vet att världen är lååångt ifrån jämställd. Till exempel är det långt kvar tills MENSkliga rättigheter är en självklarhet överallt i världen -att slippa förtryck på grund av sin mens, inte bli sjuk av ohygieniska mensskydd, att får rätt och bra vård vid mensrelaterade sjukdomar osv osv. MENSEN kämpar för detta och vi vill gärna ha din hjälp!

Bli medlem idag  och få en liten 8mars-present av oss. Medlemskap kostar ynka 40 kr per år och alla pengar går direkt till vår verksamhet – att sprida information om mens och bryta tabut! Gäller både helt nya medlemmar och tidigare medlemmar som ännu inte betalat årets avgift.

Ni får *trumvirvel* 20% rabattkod på Yoppie! Toppen för dig som föredrar tampong som mensskydd.

Vad är då Yoppi ( Your Happy Period)? En tjänst där du kan beställa hem en låda med tamponger i 100% ekologisk bomull. Fria från syntetiska material och kemikalier. Från 75 kr/månad, får du en låda helt anpassad efter din mens direkt hem till brevlådan. För varje såld tamponglåda donerar Yoppie en del av intäkterna till en organisation i Kenya som ser till att en menstruerande person får bindor, trosor och utbildning inom mens och reproduktiv hälsa! Främjar MENSkliga rättigheter! Grundat av bl.a vår styrelseledamot Daniella Peri.

Har du några frågor om Yoppie kan du kontakta dom på fraga@yourhappyperiod.com!

Gör så här:

  1. Fyll i detta formulär. Nödvändigt för att vi ska ha dina kontaktuppgifter och kunna skicka koden 2. Swisha 40 kr till 123 390 8498, ELLER för över till bankgiro 593-2926. Skriv ditt personnummer (ÅÅMMDD) som meddelande, detta för att vi ska ha en referens till att du betalat avgiften. Du kommer att få ett mail imorgon (9e mars) med din rabattkod!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s