MENSEN + MY PERIOD IS AWESOME! = SANT!

Vi avslutar den internationella mensmånaden 2017 med ett riktigt viktigt tips – eller ja, egentligen två! Dagen till ära samarbetar vi nämligen med Wise Economy och deras projekt My Period is AWESOME! 

My Period is AWESOME! (MPIA) är en svensk projektplattform som ingår i den ideella organisationen Wise Economy. MPIA minskar skolk och avhopp från skolan genom att förse dem som inte har råd med tvättbara bindor och trosor. Vi utbildar både pojkar och flickor om menstruation och SRHR för att bryta tabun och bidra till ökad jämställdhet.

Här kan du läsa mer om MPIA!

 

BLI MEDLEM I MENSEN OCH STÖTTA SAMTIDIGT FELLOW MENSARE I SYDAFRIKA!

Årsavgiften för medlemskap i MENSEN är alltid upp till dig, men minst 40 kr. Men om du blir medlem idag (eller förnyar ditt gamla medlemskap) och väljer att betala mer än 40 kr skänker vi mellanskillnaden till MPIA. Låt säga att du väljer att betala 50 kr, då går 10 kr av dessa till MPIAs viktiga arbete. Samtidigt får du ett års medlemskap i MENSEN, vilket bland annat innebär att du får MENSENs medlemsbrev och rabatt på våra menscirklar. Bra va? En win-win tycker vi!

För att bli medlem i MENSEN fyller du i detta formulär och betalar enkelt genom Swish (123 390 84 98) eller bankgiro (593-2926). Markera din betalning med ditt personnummer. Vill du bara förnya ditt medlemskap behöver du inte fylla i formuläret igen.

 

HANDLA I MENSENs WEBSHOP OCH STÖTTA SAMTIDIGT FELLOW MENSARE I SYDAFRIKA!

MENSENs webshop har varit tillfälligt stängd, men idag öppnar vi upp den och 30 procent av intäkterna går till MPIA! I webshopen säljer vi tampongsmycken (designade av Josefin Persdotter, aka Mensverket, och handgjorda av MENSEN). En perfekt morsdags-, student- och examenspresent, och extra fin att få eftersom den bidrar till MPIAs viktiga arbete.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s