MENSENs webshop

Bild1

Vår webshop har flyttat till Tictail! Där säljs menskonst i MENSENs namn. Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges. Klicka HÄR för att komma till vår Tictail där du kan köpa:

Mensig t-shirt – print designat av Lovisa Zacrison. T-shirten är gjord av 100% bomull. Mer information om produktionen finns här. Du kan välja mellan två modeller; ”slim fit” eller ”loose fit”, i svart eller vitt. De finns i storlekarna small, medium large och extra large.

Menssmycken designade av Josefin Persdotter (aka Mensverket) och handgjorda av MENSEN. I och med att de är handgjorda är storlekarna ungefärliga, inget smycke är det andra helt likt. Även längd på örhängenas tråd varierar mellan a 2-4 cm. Ett litet antal har blå tråd och resten silver, tyvärr är inte färg på tråd valbart. Smyckena är gjorda av cernitlera, koppartråd och nickeltestat hänge. Förpackningen är specialdesignad av Helena Hajdu-Rafis och Lisa Orvang, och är ett litet treat i sig att beskåda!

forp

MENSENposter designad av Hajdu vs Orvang

A3

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅR WEBSHOP!!

 

Annonser

8 svar till “MENSENs webshop

  1. Ping: Vi lanserar vår webshop!!! | MENSEN·

  2. Ping: Resumé av mensåret 2014 | MENSEN·

  3. Hej! Hur får jag kontakt med er? Skulle precis hämta ut mitt paket på posten som enligt uppgifter skulle ligga kvar i 14 dagar. Fick då veta att det skickades tillbaka. Nu undrar jag varför. Det låg alltså i en vecka.

  4. Ping: Mensigt 8e mars! | MENSEN·

  5. Ping: Påskpresent: sänk pris på våra smycken! | MENSEN·

  6. Ping: MENSEN + MY PERIOD IS AWESOME! = SANT! | MENSEN·

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s